מתכונים ללא גלוטן!

טירמיסו ללא גלוטן עם דובדבנים וצ'ילי של הילה הלפרט

שוקולד ופירות אוהבים את הצ'ילי שממלא פה תפקיד של מדגיש טעמים. קינוח קל שחשוב להגיש אחרי שהייה בת 12 שעות במקרר כשהוא מכוסה בניילון נצמד.

-הילה הלפרט-



הכמות לתבנית 30X20 המספיקה ל-6-8 מנות
חבילת שמנת מתוקה (250 מ"ל)
70 גרם אבקת סוכר
500 גרם מסקרפונה
300 גר' עוגיות מרוקאיות ללא גלוטן GFREE
30 דובדבנים מגולענים
1 פלפל אדום חריף, חף מזרעים קצוץ דק מאוד
ספל אספרסו ארוך
2 כפות ברנדי
אבקת קקאו

אופן ההכנה
מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומניחים בצד.
שמים בקערת המיקסר את המסקרפונה ואבקת הסוכר ומקציפים.
מקפלים ביסודיות ובעדינות שליש מהקצפת לתוך הגבינה, ולאחר מכן מקפלים פנימה את הקצפת הנותרת.
מערבבים את הקפה עם הברנדי, טובלים את העוגיות בקפה ומסדרים אותן צפוף בתבנית מלבנית כך שיכסו את כולה.
יוצקים מחצית מקרם הגבינה על העוגיות ומעליה מסדרים את הדובדבנים ומעליהם את הצ'ילי.
מסדרים מעל שכבה נוספת של עוגיות, מורחים את יתרת הקרם מלמעלה ומאחסנים במקרר למשך לילה.
לפני ההגשה זורים מלמעלה, דרך מסננת, אבקת קקאו.

בתיאבון!