אופן ההכנה
מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומניחים בצד.
שמים בקערת המיקסר את המסקרפונה ואבקת הסוכר ומקציפים.
מקפלים ביסודיות ובעדינות שליש מהקצפת לתוך הגבינה, ולאחר מכן מקפלים פנימה את הקצפת הנותרת.
מערבבים את הקפה עם הברנדי, טובלים את העוגיות בקפה ומסדרים אותן צפוף בתבנית מלבנית כך שיכסו את כולה.
יוצקים מחצית מקרם הגבינה על העוגיות ומעליה מסדרים את הדובדבנים ומעליהם את הצ'ילי.
מסדרים מעל שכבה נוספת של עוגיות, מורחים את יתרת הקרם מלמעלה ומאחסנים במקרר למשך לילה.
לפני ההגשה זורים מלמעלה, דרך מסננת, אבקת קקאו.
בתיאבון!