אצלי בבית אכלו בצקניות כל השנה.
גבינה, קמח, סולת, הרבה חמאה ופירורי לחם ושלושה ילדים יושבים סביב הקערה ולא יכולים להפסיק לאכול.
אפשר להמיר את הפרמז'ן בריבה או להוסיף לפירורי הלחם עשבי תבלין קצוצים ואגוזי מלך.
הביאו בחשבון שכל בצקניה גדלה מאוד במים. הרבה יותר ממה שרגילים לראות כשמשתמשים בקמח רגיל.
-הילה הלפרט-
מרכיבים לכ -2-3 סועדים
250 גר' גבינת טוב טעם/כנען או כל גבינה דומה
100 גר' קמח רב תכליתי ללא גלוטן GFREE
50 גר' קמח תירס
כפית מחוקה מלח
1 ביצה
להגשה
40 גר' חמאה
2 כפות גדושות פירורי לחם ללא גלוטן GFREE
50 גר' גבינת פרמיז'ן מגורדת דק
שמנת חמוצה