מתכונים ללא גלוטן!

לחמניות גבינה ללא גלוטן



500 גרם גבינה לבנה
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
3 ביצים
85 גרם (100 מ"ל) שמן או 100 גרם חמאה רכה
350 גרם (2.5 כוסות) קמח תופח GFREE ללא גלוטן
כפית מלח

אופן ההכנה
מערבבים בוו גיטרה את הגבינה לבנה והחמאה הרכה (או שמן) לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה. מוסיפים את הקמח, גבינה צהובה ומלח ומערבבים רק עד איחוד החומרים.
ניתן להוסיף לבלילה זיתים או תירס ולקשט עם שומשום.
מכניסים לתנור ב180 מע"צ לחצי שעה.