אופן ההכנה
בקערה שמים את הסוכר הלבן, הסוכר החום והשמן וטורפים.
מוסיפים את הביצים אחת אחת, את הקינמון, תמצית וניל והמלח וממשיכים לטרוף לתערובת אחידה.
מוסיפים את מחית הבננות שריסקנו, וטורפים היטב.
בקערה נפרדת שמים את הקמח הרב תכליתי GFREE ובעזרת מטרפה מערבבים על מנת לנפות את הקמח, בסיום שופכים לקערה.
מוסיפים את אבקת האפייה והשוקולד ציפס ומערבבים בעזרת מרית עד שהתערובת אחידה.
מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת ומפזרים מעל מעט את תערובת הקינמון והסוכר.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל- 30-35 דקות.
בתיאבון!