מתכונים ללא גלוטן!

מאפינס גזר, צימוקים וקינמון של שרון נוימן



מצרכים

שקית (480 גר) תערובת להכנת מאפינס וניל GFREE
1 כוס (240 מ"ל) חלב
1/2 כוס (120 מ"ל) שמן
3 ביצים מידה L
4 גזרים מגורדים
3/4 כוס צימוקים
כפית קינמון

אופן ההכנה
לקערת מיקסר מוסיפים 1 כוס חלב, 1/2 כוס שמן , 3 ביצים , 1 תוכן שקית התערובת וכפית קינמון.
מערבבים במהירות בינונית באמצעות אביזר K (גיטרה) למשך כ- 3 דקות במהירות בינונית.
מוסיפים לתערובת את הגזר המגורד והצימוקים.
יוצקים לקעריות מאפינס עד ל- 2/3 גובה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך כ כ- 25 דקות.
המאפינס מוכן כשקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.

בתיאבון!